Güzel Bilgiler

En güzel saç modelleri 2024 | Uzun, orta ve topuz büyüleyici kadın saçları!

En güzel saç modelleri uzun, orta ve topuz hayranlık verici kadın saçları | Uzun saçlar her zaman moda, trend, sevimli ve çekici olmuştur. Saçlarımızı uzatmaya karar verdiğimizde ya da zaten Rapunzel gibi oldukça uzun saçlara sahipsek hemen arayışa gireriz. Yani uzun saçlarımız var ve stil fikirlerine ihtiyaç duyuyoruz. İşte bu yazıda  uzun saç modellerini keşfediyoruz ve şanslıyız!

Çünkü uzun saçlı kadınlar için birçok güzel saç modeli vardır. Katmanlı kesimlerden dalgalı stillere, örgülere, topuza ve loblara kadar çarpıcı uzun saç kesimleri görünümünüzü dönüştürebilir. Böylece yüz şeklinizi pohpohlayabilir ve kusursuz özelliklerinizi vurgulayabilirsiniz. Bir sonraki salon ziyaretinize ilham vermek için, en güzel saç modelleri, en iyi uzun saç modelleri ve saç kesimleri burada sizin için derlendi.

Uzun dagalı saç arkadan
Uzun dagalı saç arkadan

En güzel saç modelleri: Uzun Saç,

Uzun saçların kadınların daha genç görünmesini sağlar. Arıca kendilerini daha sağlıklı, dinç ve enerjik bulmalarına yardımcı olduğu bilinmektedir. Aslında, uzun saçların kullanıldığı saç modelleri yüz hatlarını yumuşatabilmektedir. Ayrınca oranları dengeleyebilir ve kesinlikle daha kadınsı ve hoş görünmenizi sağlayabilir. Elbette kısa ve omuz uzunluğundaki saçların havalı veya genç olmadığını söyleyemeyiz.

En güzel saç modelleri, Uzun saç yarı topuz!
Uzun saç yarı topuz!

Bunların yanında, daha uzun saç stilleri çok yönlüdür. Ayrıca istediğiniz özel görünüme bağlı olarak farklı saç tiplerini, dokuları, renkleri ve kesimleri barındırmanıza olanak sağlar. Ancak saçlarını sürekli bakıp beslemesi gereken  kadınlar için uzatmak ve öyle kullanmak zorlayıcı olabilir. Ama elbette en güzel saç modelleri biraz emek ister.

Şimdi denemeniz için kesimler, stiller ve fikirler bulmanız için en son saç modellerine bir göz atın!

En güzel saç modelleri: Uzun Saç Modelleri ve Saç Kesimi!

Katmanlı Saç Kesimleri:

Katmanlı saç formu uzun saçlar için daima iyi görünüm vermektedir. Çünkü katmanlar yumuşak tarzlarda hacim, akış ve hareket katarlar. Katmanlı bir kesim sadece saçları karıştırıp görünümünüzü yenilemekle kalmaz. Aynı zamanda katmanlı saç formu evrensel olarak tüm saç tiplerinde iyi görünür. Ayrıca tarzınızda şekil ve derinlik yaratır.

En güzel saç modelleri, Katmanlı saç modeli
Katmanlı saç modeli

Saçınızın gövdesindeki uzunlukları değiştirerek yüz şeklinize ve kendinize özgü bir stil uyarlayacaksınız. Uzun katmanlı saçlar, uzunluktan ödün vermeden hareket ve sıçrama sağlar.

Değişiklik istediğinizde uzun saçlar için katmanlı saç modelleri ve kesimler elde etmek kolaydır. Ayrıca her durumda sevimli ve şık görünür.

Engüzel saç modelleri Kat Kat Uzun Saç
Engüzel saç modelleri Kat Kat Uzun Saç

Uzun Saç ve Kaküller:

Uzun saçlar kendi başına muhteşem görünse de, kaküllerin eklenmesi saç stilini bir sonraki seviyeye yükseltebilir. İkisi el ele gider, kısa ve uzun kontrastı güzelce bir araya getirilir.

En güzel saç modelleri, Kaküllü vahşi uzun saç
En güzel saç modelleri, Kaküllü vahşi uzun saç

İster yumuşak ortada parçalı perde kakülleri deneyin, isterseniz geniş saçaklı kakülleri kullanın fark etmez. Yani bu kombinasyonlarda güzel görünmeniz garanti.

Kaküllü uzun saç
Kaküllü uzun saç

Uzun Bob:

En trend saç modellerinden biri de lob olarak da bilinen Uzun Bob’dur. Şık ve zaman sınırı olmayan lob, her yaştan ve yüz şeklindeki kadınlar için gurur verici bir görüntü yaratır.

Uzun düz saç modelleri
Uzun düz saç modelleri

Ayrıca uzun bob yüzü uzatır ve ister düz ister plaj dalgalarıyla giyilsin muhteşem görünür. Ancak hacim ve bir yan kesim şiddetle tavsiye edilir.

En güzel saç modelleri, Uzun kadın saçları
En güzel saç modelleri, Uzun kadın saçları

Uzun Aşk:

1970’lerde popüler olan bu görünüm rock-n-roll titreşimleri ve sinirli tarzı içerir. Modern bir güncelleme ile kadınlar tüm cool olmayı koruyabilirler. Ayrıca daha uzun saçlara kıyafeti de uydurarak biraz daha stil yaratabilirler.

Uzun aşk saçı!
Uzun aşk saçı!

Hem vintage hem de çağdaş bir tarz. Ayrıca biraz düzen karşıtı nihai havalı kız görünüme kavuşun. Saçınız patlamalar, katmanlar, vurgular ekleyin.

Uzun dağınık saç
Uzun dağınık saç

En güzel saç modelleri, Uzun Örgüler:

Uzun saçlarınızı örmenin çeşitli faydaları vardır. Yani öncelikle sanatsal ve etkileyici olmanızı sağlar. Aynı zamanda at kuyruğuna geri dönmek zorunda kalmadan saçınızı yüzünüzden uzak tutmak gibi pratik ve yararlıdırlar. Pistlerde kayaktan, spor salonunda koşmaktan, kırmızı halıda yürümeye kadar hemen hemen her durum için örgülü bir stil vardır.

Örgülü uzun saçlar
Örgülü uzun saçlar

Göz kamaştırıcı bir stil için, Fransız örgüsünde önden düşük bir at kuyruğu yapılır. Elastiklik ile güvenli ve aynı zamanda zahmetsiz bir güzellik havası sunar. Örgüleri bir arada tutan uzun ve gevşek kuyruklar da örülebilir ve harika gözükür.

En güzel saç modelleri, Yumuşak örgülü saçlar
En güzel saç modelleri, Yumuşak örgülü saçlar

Önde Kısa, Arkada Uzun:

Miley Cyrus gibi bazı kadınlar önde kısa arkada uzun geçiş yapan 70’lerin shag saç kesimini kullanabiliyor. Sihirli bir cazibe ile bir köylü güzeli arasında ince bir çizgi vardır. Bu yüzden bu tarzda çok dikkatli adım atılmalıdır.

Önden kısa saç!
Önden kısa saç!

Bununla birlikte, doğru yapıldığında (yan dalgalı patlamalar, tüylü katmanlar ve çok fazla kendine güven ile), bu retro saç modeli tutulmuş ve magazinsel bir stil yapar. Ayrıca bir rock yıldızı gibi yaşamayı kucaklar. Biraz tehlikeli ve biraz da dokusal olarak…

Engüzel saç modelleri 2
Engüzel saç modelleri 2

En güzel saç modelleri, Uzun Sarı Saç:

Sarışınlar zaten eğlenceli ve renklidir. Bu yüzden uzun sarı saçlı bayanların bu bölümde en çok konu olacağını bekleyebilirsiniz. Sarışınlık her zaman iyi görünen zamanı olmayan bir stildir. Ancak trend olan gölge takıntısı buzlu bir görüntü yaratıp saf sarışınlığı biraz geride bırakıyor. Bunu genellikle platinin altında ince bir ton adımlarıyla, cool ve küllü alt tonları hareket ettirerek yapıyorlar.

Uzun sarı saç!
Uzun sarı saç!

Doğal olarak açık saçlarınız yoksa, bu saç rengini almak pahalı olabilir. Ayrıca oraya ulaşmak için çok fazla bakım ve adım gerekir. Bu renk uzun saçlarda çarpıcıdır ve yaygın olarak masraf ve emeğe değer olarak kabul edilir.

En güzel saç modelleri, Uzun saçlı sarışın
En güzel saç modelleri, Uzun saçlı sarışın

Doğal Uzun Saç:

Doğal Afro saçta inanılmaz çok yönlülük vardır. Yani stil için çok güzel seçenekler içerir. Gerçekten, bayanlar kolayca göz kamaştırabilir ve uzun siyah saçlarla parlarlar. Saçınızı bu uzunluğa ulaştırmanın bir yolu, düzenli nemlendirme ve ayırma ile sağlıklı ve taze tutmaktır. İyi saç bakımı tavsiyesi kaliteli bir şampuan ve saç kremi kullanmakla başlar. Ancak aşırı yıkamadan ve çok fazla kimyasal kozmetik şekillendirme ürünü uygulamaktan kaçınmanız gerekir.

Doğal uzun saçlar!
Doğal uzun saçlar!

Saç uçlarını güçlü tutmak ve saçlarınız uzadıkça kırıkları önlemek için örgüler gibi koruyucu stiller de kullanılabilir. Doğal saçlar için daha büyük bir zaman yatırımına ihtiyaç olduğunu unutmayın! Çünkü her şey saç teli düz iplikçikler yerine bukleler ve bobinler halinde büyüyor. Ama sonuç kusursuz ve tatmin edicidir. Bu nedenle sabır ve bağlılık kesinlikle son stillere değer.

Alternatif olarak, kadınların uzun saçları daha hızlı elde etme yolları vardır. Yani stil sahibi ve uzun saçlı olmak için her zaman örgülere veya saç kaynağına yatırım yapabilirler.

Organik saçlar
Organik saçlar

En güzel saç modelleri, Uzun Siyah Saçlar:

Uzun saçlı bayanlar üzerinde siyah saç çarpıcı, cesur daha da dramatik ve heyecan verici bir seçimdir. Kuaför renkte ücretsiz cool veya sıcak alt tonlar seçerse harika olur:) Aynı zamanda kadınsı olan ve tüm cilt tonlarına ve tiplerine uyma potansiyeline sahip güçlü bir görünümdür.

Uzun siyah saçlar
Uzun siyah saçlar

Uzun siyah saçlara tarz katmanın en iyi yolu iyi bir kuafördür. Yani şıklık faktörünü benimsemek ve sağlıklı saçlara yatırım yapmaktır. Bunu yapmak için saç maskeleri ve anti-frizz serumları kullanın ve parlaklık artırıcı tedavileri tercih edin. Uzamış yelelerinle ilgi odağı olacaksın.

Uzun Topuz:

Uzun saçlara sahip olmanın avantajlarından biri, oynamak için bol miktarda olmasıdır. Yani bunu bir topuza dönüştürmeye yeter de artar bile. İster gündüz bir toplantıya gidiyor olun ister daha sonra randevu gecesi olsun fark etmez. İyi bir topuz sofistike, şık ve uzun saçlı bayanlar üzerinde harika görünüyor.

Uzun topuz saç
Uzun topuz saç

Sağlıklı serumlar, dokulaştırıcı sprey ve anti-frizz ürünleri kullanarak iş yerinde şık bir görünümünüz olsun. Büyük boy bir topuz oluşturun! Daha sonra güzelliğinizi çerçeveletmek için bazı saç tellerini dışarıda bırakın. Bunun yanında daha yumuşak bir görünüm oluşturmak için saçın bir kısmını yukarı çekin. Bu göz alıcı saç stilini göz alıcı küpeler ve cesur makyajla eşleştirin.

Uzun Kalın Saçlar:

Sağlıklı, uzun, dolgun ve kalın saçlı bir kafada göz kamaştırıcı ve her zaman kullanılacak bir şeyler vardır. Kalın saçlar genellikle iyi muhafaza etmek için yüksek bakım gerektirse de, hem güzel hem de güçlüdür.

Uzun ve kalın saçlar!
Uzun ve kalın saçlar!

Kalın saçlar uzun bir stil ile daha kolay başa çıkmasını sağlamanın bir yoludur. Ağırlık veya kıvrılma gibi şeylerle saçınızı katmanlar halinde kesmek iyi bir fikir olabilir. Katmanlar hem treslerinizi inceltebilir hem de saçınızın gövdesine biraz şekil verebilir. Yani bu da şekillendirmeyi basitleştirmiş ve daha kolay bir işlem haline getirmiş olur.

En güzel saç modelleri, Sevimli Uzun Saç Modelleri:

Basit stil ve aksesuar kullanımı ile uzun saçlarınızı sevimli ve kadınsı stillere sokabilirsiniz. Popüler görünümler arasında iğneler, kadınsı örgüler veya yaylar, kurdeleler vardır. Ayrıca kafa bantları içeren gevşek at kuyrukları ile dekore edilmiş şişme bukleler de harika olur.

Tatlı uzun saçlar!
Tatlı uzun saçlar!

Uzun Düz Saç Modelleri:

Uzun saçlar düz kullanıldığında daha da şaşırtıcı ve etkileyici görünür. Düz bir ütüyü yukarıdan aşağıya doğru çalıştırmayı içeren basit ve şık bir stil ile uzunluktan en iyi şekilde yararlanabilirsiniz.

Uzun ümdüz saç!
Uzun ümdüz saç!

Saçlarınız süper uzun olduğunda, sağlıklı kalması önemlidir. Yani uçları kırıklardan uzak tutmak için saç maskelerine, şartlandırma yağına ve düzenli taramaya yatırım yaptığından emin olun.

Hoş Uzun Saçlar:

Uzun saçlara sahip olmanın harika bir yanı, görünümünüzü güzel, kadınsı ve taze tutmak için sayısız stil olmasıdır. Pinterest’te arama yapın da ünlülerden ilham alın! Güzel bir görünümü çoğaltmak eğlencelidir.

Cok hos uzun saç!
Cok hos uzun saç!

Uzun saç modelinizi yumuşak ve şık tutabilirsiniz. Saçlarınızın yüzünüzü geriye doğru çerçeveleyen ön bölümlerini bükün ve arkada birbirine sabitleyin. Güzel ve kolay bir titreşim için saçların geri kalanını deniz dalgaları gibi kıvırın.

En güzel saç modelleri
En güzel saç modelleri

Orta Uzun Saç Modelleri:

Her iki tarzında da (Uzun ve Kısa) en iyisini elde eden gurur verici bir saç modelidir. Uzun ve orta uzunluklarda olan saçları düşünün. Genellikle, tresler omuzların hemen altına iner. Bu uzunlukta, bayanlar uzun bir görünüme sahiptir. Ayrıca kısa saçların dolgunluğuna ve hacmine sahip olmanın tadını çıkarabilirler.

Orta uzun saç!
Orta uzun saç!

Orta uzun saçların faydaları çok yönlülük ve bakımı kolaylığını içerir. Plaj dalgalarından düz örgüye kadar birçok şekilde kullanabilirsiniz. Ayrıca, uçları düzenli olarak kolayca kırparak kırık uçları kontrol altında tutabilirsiniz.

Uzun Saçlı Çocuk Modelleri:

Uzun saçlı çocuklar için saç modelleri sevimli ve şık olabilir. Küçük kızınız şaşırtıcı saçlarla kutsanmışsa, sevimli saç stilleri ile modasını ve tarzını yönlendirmeye yardımcı olun. Örgülü at kuyruklarından akan dalgalara ve buklelere kadar bir çok seçenek var. Ayrıca kızınızın saçlarını şekillendirebilmek anneler için harika bir bağlanma deneyimi olabilir.

Uzun çocuk saçları!
Uzun çocuk saçları!

1920’lerin Uzun Saçları:

1920’ler ikonik flapper kız bob saç kesimini ortaya çıkarmıştı. Buna rağmen kadınlar saçlarını hala biraz uzun tutup modaya uygun bir şekilde kullandılar. Uzun saçlar, parmak dalgaları ile büyük bir kitle aynı şekilde saç kullandı.

1920 Uzun saç
1920 Uzun saç

Bu s şeklindeki bukle bir düzleştirici, ördek yavrusu klipsleri ve ekstra mukavemetli saç spreyi ile oluşturulur. Bu yumuşak dalgalarla tüm saç başınızı sarar. Daha sonra nihai sonuç ikonik bir geri dönüş, şık ve cilalı ve kükremeye hazır dişi bir aslandır!

Bu saç modeli biraz fazla zaman alabilir. Bu nedenle özel günler için her zaman bir kuaföre gidebilirsiniz.

50’lerin Uzun Saçları:

1950’ler belboylar, gazoz dükkanları, kaniş etekler, koyu kırmızı dudaklar ve uzun saçlar zamanıydı. Muhtemelen zamanların cinsiyet rolleri tarafından teşvik edilen kadın stili, ağır ve kadınsıydı. Yani trendler yüksek cazibeli görünümleri tamamlıyor ve vurguluyordu. Kadınlar için ikonik 50’lerin uzun saç modellerini çoğaltmak hala mümkün.

1950 Bukleli uzun saç
1950 Bukleli uzun saç

Romantik dalgalarla yandan süpürülmüş bir saç modeli oluşturmak için saçınızı bir tarafa ayırarak başlayın. Daha sonra oradan, saçların bir bölümünü bir seferde katlayın. Ayrıca bükün ve sabitleyin. Saçınızın geri kalanını zıplayan ve yumuşak dalgalara gibi kıvırın.

En güzel saç modelleri, Uzun Saçlar Nasıl Şekillendirilir?

Daha uzun saçlı kadınlar için bir at kuyruğu ile basit ve kolay tutturma cazip olabilir. Neyse ki, hızlı ve modaya uygun uzun saçları stil etmenin birçok yolu vardır. İster kalın, ince, düz, dalgalı veya kıvırcık uzun saçlarınız olsun hiç fark etmez! Ancak uzun saç stillerinde size, doğru ipuçları ve püf noktalar yardımcı olabilir.

Uzun saç nasıl yapılır?
Uzun saç nasıl yapılır?

Örneğin, saçınızı bir omuza attırmak, sıkıcı bir görünüme yerine yetenek ve kişilik katar. Başka bir saç modeli fikri kilitlerinizi örgüler, dalgalar, bukleler veya katmanlarla geliştirmektir.

Uzun kalın saç kesimi
Uzun kalın saç kesimi

Katmanlı tarz için iyi saç kesimleri ile zahmetsizdir ve çok fazla stil gerektirmez. Saçınızın dokusuna bağlı olarak, benzersiz, taze bir yüzey oluşturabilirsiniz. Bunun için saçınızı düzleştirmeyi ve uçlarını almayı düşünün.

Uzun Saçlarda Nelere Dikkat Etmeliyiz?

 

Uzun saçın bakımı!
Uzun saçın bakımı!
  • Doğru saç fırçasını kullanın.
  • Tamamen doğal, organik şampuanlar ve saç kremleri kullanın. Ancak saçınızı aşırı yıkamayın.
  • Gevşek tüyleri çekmemek için havluyu hafifçe kurulayın.
  • Saçınızı her gün tarayın ve çözün.
  • Her zaman saç kurutma makinenizi düşük ısı ayarı ile kullanın.
  • Saç bantlarınızı veya fularınızı çok sıkı çekmeyin.
  • Salonlarda sert saç tedavilerinden kaçının.
  • Kırık uçları çıkarmak ve saçların uzamasını sağlamak için saç uçlarını düzenli olarak kırpın.
  • İyi dengelenmiş protein bakımından zengin bir diyet yiyin! Düzenli egzersiz yapın, yeterli uyku alın ve stresi en aza indirin.

Semih Bulgur

l am a knowledge worker who works hard to make you informed about original knowledges from international sources!

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Adblock Detected

Merhaba. Sitemiz yoğun bir emeğin ürünüdür! Sitede dolaşmak için lütfen Reklam Engelleyicinizi Kapatın. Please Close The Ads Protector.