Yaşam

2023 Nasıl Olacak? 2023 Falı! Fala İnanma Falsız da Kalma

2023 Nasıl Olacak? 2023 Falı! Fala İnanma Falsız da Kalma | Pandemiler, depremler, illetler, afetler geçirdik türlü türlü imtihanlardan geçtik ve şimdi geldi çattı ekonomik var olma savaşı. Ekonomik kriz cebimizin diplerine kadar sondaj yaparken bu seneki imtihanımız bakalım neler olacak? Öncelikle yarın ne olacağını yalnızca Allah bilir. Bizimki zihin fırtınalarıyla yapılan bir derlemedir sadece. İnsanlar son birkaç yılda kaybettiklerini geri almaya odaklandıklarında, her zaman sabırsızlanırlar. Peki ve yani 2023 Nasıl Olacak? 2023 Ekonomini yılıdır. Öncelikle koronavirüs bir arada yaşama şekline dönük çok şükür. Ancak ekonomiyi eski haline getirmek hala zaman istiyor.

2022’de evdeki karışıklık büyümüştü bu nedenle zihinsel yük daha da arttı. 2023’de zihnimizi boşaltıyoruz, her şeyi bir tarafa bırakıp biraz tatil zamanı! Tatiller daha keyifli olacak tabii paranız varsa! Ancak ekonomik kriz arttıkça, daha az popüler olan yerlerde olun ve kafanıza göre hareket etmekten kaçının! Ayrıca günlük olarak dikkatli olmak gerekebilir.

Ekonomi önümüzdeki yıl nasıl?
Ekonomi önümüzdeki yıl nasıl?

2023 Nasıl Olacak? 2023 Falı!

Sabırsızken doğru kararlar vermek zordur. Aslında bu yılın korkutucu yanı, böyle bir zihinsel duruma ek olarak, tehlikeli bir köprüyü aceleyle geçmeye çalışmak! Sonuç olarak yanlış kararlarla çok şey kaybetme olasılığının yüksek olmasıdır!

2023’de nasıl bir tutuma hazırlıklı olmalıyım?

Cevap basit. Öncelikle, sabırsız olma ve etrafındaki duruma iyice bak!

Bitcoin artık Çin’de mevcut değil ve büyük emlak şirketleri iflas etti.

Japonya’da bankalar hayatta kalmak için son birkaç yılda çeşitli ücretler belirlemeleri yapıldı ve bu da fiyatları yükseltti. Dolar – Euro dalgalanıyor ve kısa bir sakinlikten sonra tekrar Tsunami gelebilir!

Gayrimenkul alımının (yatırım olarak) tam zamanda olduğunu ve bankalara büyük miktarda para yatırmanın tehlikeli olabileceğini düşünüyoruz.

2023’de kendini korumak önemlidir. Öncelikle hayatta kalmayı düşünün ve sonra yavaş ve sağlam kararlarla ilerleyin!

2024’te durum yatışacak! Ama başka dertler olacak! Bu yüzden bu uzun zamanı sabırla geçirmenizi öneririz.

“Bu yıl hangi yıl olacak!” Zor zamanlar mı?

Koronanın etkisiyle ekonomi şu anda durgun ve çoğu insan “Corona”yı çözüp orijinal hayatına dönmenin peşinde. Sert konuşacağız ama dürüst olmak gerekirse, “maneviyat” açısından, geleneksel hayatımıza dönmemiz biraz zor!

Bunun birkaç nedeni var ve belki de önümüzde 2022 sonrasında daha zor yıllar var. Peki 2023, hangi yıl olacak?

Doğu düşüncesinin “Yin ve Yang”ında, bu yılki eğilimin “xin”in enerji kalitesinin ortaya çıkma eğiliminde olduğunu gösteriyor. Ayrıca ineklerinin yavaşça ilerleyen hayvanlar olduğu bir yıl ve ilerlemenin temkinli yapılması gerekiyor. Kararları yavaş vermenin daha iyi olacağı bir yıl…

2022 nasıl olacak? Yol ayrımı!
2022 gitti 2023 nasıl olacak? Yol ayrımı!

2023 Nasıl Olacak? Ne anlama geliyor?

Aslında bu yılki trend “ekonomi etkisi” ama ilerlemek başlı başına zor değil!

“2023”, “kitora” adı verilen yıl ve gelecek yılki trendin adı “kitora”. “mi” ise suyun güneşine doğru eğilmesi olan enerjinin “tora” gibi bir güç olarak görünmesinin kolaylaştığı bir dönem.

“Tora” duyduğunda bir çok insanın bir hayvan, yani kaplanı hayal ettiğini düşünüyoruz. Ancak bu onurlu bir şekilde yay ve oklarla çizilmiş hiyerogliflerden geliyor ve görkemli görünüm kaplan hayvanı için geçerli olan içeriktir. Aynı zamanda kaplanın seçildiği bir hikayedir.

Acaba ok ve yaylarla onurlu bir şekilde çekilen su güneşinin görüntüsü bir “Tsunami” görüntüsü mü?

“Tsunami” bir siteyi, boş bir arazi yapma gücüne sahiptir ve birçok insanın heyelanda yer alma olasılığı düşünülebilecek bir hikayedir.

Gelecekte Tsunami
Gelecekte Tsunami

2023 Nasıl Olacak? Kadınsı hakimiyet enerjisinin yılı!

Hikayeler spiritüel olarak ortaya çıkıyor. Ruhani bakışta yeryüzünün genel enerji kalitesinin giderek “Maskeli baskın enerji” den “Kadınsı üstünlük enerjisine” değiştiğine dair bir hikaye vardır.

Bu, siyah beyaz bir anahtar gibi hızla değişen bir güç değil. Yani güneş ve ay arasındaki ilişki gibi yavaş yavaş değişen bir güçtür. Ve karşı cinse bakılmaksızın dünyayı bir bütün olarak etkileyen bir enerjidir.

“Kadınsı üstünlüğün enerjisi” henüz başlangıcın başlangıcıdır ve genç kadının zihinsel enerjisinin duygular gibi “çakışan enerji” olarak görünmesi kolaydır. Ve bu, topluma “kutuplaşma” ve “çelişki”  geçmesi gerçek olma yolundadır.

2023 Nasıl Olacak? Kadınların Yüzyılı!

Erkekler, zihinsel enerjiyi “kontrol etme” eğilimindedir. Hem fiziksel hem de zihinsel olarak sert olma eğilimindedir. Kadınlar zihinsel enerjiyi “Açma ve kontrol etme” eğilimindedir ve hem fiziksel hem de zihinsel olarak yumuşatmaları daha kolaydır.

Değişiminin sert olandan daha yumuşağa doğru akmasını görebiliriz. Ya da daha çağdaş “Kadınsı üstünlüğün enerjisi” ile “hızla değişen bir çağın” başlangıcı olabilir.

“2023” daha fazla değişim zamanı olabilir.

Kadınların Yükselişi
Kadınların Yükselişi

Maneviyatın Büyümesi

2023 “ruhsal büyüme” hikayeleri potansiyel güçler olarak ortaya çıkıyor.

“Ruhun büyümesi” ve bilginin büyümesi birer birer farkındalıktır. Kalbin büyümesi olan “Ruhsal büyüme” de içten farkındalıktır.

Ruh ne kadar yüksek olursa, ruhsal anlamda varoluş gücü o kadar artar. Başkalarının kalplerini de tatmin etmek için daha fazla yaratıcılık ve zihinsel gücünüz olacak. “Farkındalık” varsa, bir şeyleri görmek o kadar kolay olur. Bu hikaye zor bir hikaye değil, ruhsal anlamda “yetişkin” hale gelmenin bir hikayesidir.

2023 Nasıl Olacak? Düşük Ruh!

“Düşük ruh”, ruhsal anlamda zayıf varoluş gücüne sahip olma eğilimindedir ve “başkalarının zihnini tatmin etmek yerine kalbinin doldurulmasını isteme eğilimindedir”. Yani bir şeyleri görmede kalbin “farkındalığı” düşüktür ve daha dar olma eğilimindedir. Bu hikaye zor bir hikaye değil, ruhsal anlamda bir “çocuk” olduktan sonra büyümektir. Bazen kararları kalple değil yavaş yavaş düşünerek akıl ile almak gerekir!

Kalbin büyümesi olan “ruhsal büyüme” ile kalpten gelen “farkındalık” artar ve bunlar doğal dünyada “mutlak yasalardır.”

İnsanların acıdan haberdar olduğu bir “farkındalık” daha vardır. Ve yani “2023” Ruhsal Büyüme yılıdır.

Altın Kelebek Etkisi

Ruhsal vizyon değerlendirmesi sıkıntı yaşamamış olanlar için de gereklidir! Ayrıca, sevgi de dahil olmak üzere sorunları çözmek için ruhsal görme becerilerine ihtiyaç duyanlar için de. Psişik yeteneği hiç yaşamadıysanız, psişik bir değerlendirme aldığınızda, ruhsal yeteneğin varlığına şaşırabilirsiniz. Ve ayrıca bu, yaşadığımız dünyadaki dünya görüşümüzü değiştirebilir. Herhangi bir endişeniz olmasa bile, değerli tavsiyeler alabilirsiniz. Buna altın kelebek etkisi deniyor!

Özellikle, manevi yeteneklere sahip olmanızı ve koruyucu ruh diyaloğu yeteneğine sahip bir öğretmen olmanızı öneririz. Yani 2022’de bize düşen bol bol dua etmektir. Ve yani Rahim olandan gelen hayra şükür, şerre sabır zamanıdır!

Altın kelebek etkisi
Altın kelebek etkisi

2023 Nasıl Olacak? Psişik değerlendirme!

Psişik (psişik değerlendirme) tarafından koruyucu ruh diyaloğu yeteneğine sahip birçok öğretmenin dünya çapında acı çekenlere yanıt verebildiği sistemler görebileceğiz. Telefon Tarot Falı konusunda yetenekli insan sayısı azdır ve buna ihtiyaç var mıdır tartışılır. Çünkü geleceği yalnızca Allah bilir ve kitabında tüm yaşam sorunlarımıza cevaplar vardır. Siz fala inanmayın ama falsız da kalmayın!

Ağızdan ağıza veya yüz yüze kelimeleri süsleyerek 2023 kehanetlerin de bulunmak ancak insanların kendi öngörüleridir. Fiilen görünmeyen bazı falcılara karşı dikkatli olmalıdır. Çünkü Tarot ve telepati ile iletilen duyumları gördüklerinde üzerlerine kelimeler koyarlar. Geçmişten ilham alan falcılar kelimeleri psişik vizyon ve dille değiştirme eğiliminde olduğundan, gerçek ruhani yeteneklerini test etmek iyi bir fikirdir. Gelecekte her ne olacaksa ona imanınız ve aklınızla yanıt verin!

2023 Nasıl olacak?
2023 Nasıl olacak?

Geleceğe Dua 2023!

Fal elbette işin şakasıdır. Ben şahsen 2022’den umutluyum, huzur ve mutluluk bekliyorum. 2023 ise beni rakamlarıyla ürkütüyor. 24’ü ise merakla arzuluyorum. 2022’nin bir kısmında bereket ve huzur olabildi. Ancak bu yalan hayat gibi geçicidir ve temkinli olmalıyız, acele kararlar iyi sonuçlar getirmeye bilir.

Geleceği yalnızca zamanı Yaratan bilir. Bize düşen hayra şükür ve şerre sabırdır. Ya rahman, dönüş yalnız sanadır bizi ağır yükle yükle! Ayağımızı yere sağlam bastır, üzerimize sabır yağdır. 2023’de hayra ve barışa yönelik işler nasip et.

Her türlü nimetine muhtaç olan aciz bir kulunum. Katından bize bir yardım bir kanıt indir. İşlerimizi hayırlı eyle, hayırlı kazanç ve paylaşım nasip et! Sabır ve şükür için imkan sağla! Sen her şeye gücü yetensin!

2023 Paylaşım yılı olsun olan olmayana versin, işlerimiz hayırlı ve paylaşımımız bol olsun. Cahiller ve Zalimler bizden uzak olsun. Enflasyon fırsatçıları islah olsun inşallah!

Semih Bulgur

l am a knowledge worker who works hard to make you informed about original knowledges from international sources!

Related Articles

Adblock Detected

Merhaba. Sitemiz yoğun bir emeğin ürünüdür! Sitede dolaşmak için lütfen Reklam Engelleyicinizi Kapatın. Please Close The Ads Protector.